Πήρε τον πρώτο τελικό παραμονής ο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ήταν πραγματικό αφεντικό στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Δούκα και βρίσκεται πλέον μια νίκη μακριά από την παραμονή στην Β’ Εθνική.

Με… “σκυλίσια” άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ο ΟΦΗ επικράτησε του Δούκα με 78-68 κάνοντας το 2-1 στην μάχη της παραμονής. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο αλλά και τον ΟΦΗ να έχει συνεχώς το προβάδισμα, εκτός από μια φορά, στο δεύτερο οι παίκτες του Βασίλη Ράλλη ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους, βελτίωσνα ακόμα περισσότερο την άμυνα τους φτάνοντας στην τελική επικράτηση.

Κορυφαίος παίκτης για τον ΟΦΗ και μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη επί του Δούκα ήταν ο Γιώργος Λάππας που τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους εκ των οποίων οι 17 στην τρίτη περίοδο πετυχαίνοντας έξι τρίποντα!

Πλέον η σειρά μεταφέρεται το ερχόμενο Σάββατο στην Αθήνα όπου ο ΟΦΗ με νίκη ανανεώνει το εισιτήριο του για την Β’ Εθνική ενώ σε περίπτωση ήττας, η παραμονή θα κριθεί την Μεγάλη Τετάρτη στο παλατάκι του ΒΑΚ.

10λεπτα: 21-24, 39-37, 64-55, 78-68

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook