Στην Θεσσαλονίκη πήρε την άνοδο, εκεί θα πάρει και τον τίτλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του ΟΦΗ. Εκεί κέρδισε την ΜΕΝΤ στο ντέρμπι της Τούμπας εξασφαλίζοντας την άνοδο, εκεί αντιμετωπίζει τον Αίαντα Ευόσμου όπου με νίκη κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν καλά ότι με ενδεχόμενη νίκη το μεσημέρι της Κυριακής (2.00 live Athletic Radio 104,2 / gentikoule.gr), κάνουν το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου που είναι και ο στόχος μετά την εξασφάλιση της ανόδου. Άλλωστε, όπως λένε και στην ομάδα, “στον ΟΦΗ αρμόζει όχι μόνο να πάρει την άνοδο αλλά και να βγει πρωταθλητής”. Και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στις τάξεις της ομάδας η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί ένα είδος “ψύχωσης” μέχρι και το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

Και ασφαλώς η κατάκτηση του τίτλου θα αποτελεί και μια δικαίωση για τον ίδιο τον Βαγγέλη Βλάχο. Η φετινή ομάδα είναι δικό του δημιούργημα, ο ίδιος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στον ΟΦΗ της τελευταίας χρονιάς και φιλοδοξεί να πάρει την άνοδο από την Β’ Εθνική για την Α2 ως πρωταθλητής, για δεύτερη φορά μετά την κατάκτηση του τίτλου με τον Αμύντα την περίοδο 2008 – 2009.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook