Παππάς: “Με έπεισε η προοπτική του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο γκαρντ του ΟΦΗ Άλκης Παππάς μίλησε στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του ΕΟΚ WebRadio με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη.

Αναλυτικά είπε:

Για τη νίκη επί του ΕΦΑΟΖ: «Το ματς με τον ΕΦΑΟΖ είχε μεγάλο “πρέπει”. Μετά από μια ήττα που κάναμε μες την έδρα μας απ’ τη Δάφνη, έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση εκεί και τη βγάλαμε. Όλη τη βδομάδα μέσα μας ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Δείξαμε καλό πρόσωπο, βελτιώσαμε κάποια πράγματα στην άμυνα. Δεν ήρθε όσο εύκολα δείχνει το τελικό σκορ, αλλά θεωρώ πως ήρθε δίκαια».

Για το αν έχουν πίεση: «Υπάρχει μια πίεση από την άποψη ότι κάποιοι άνθρωποι έθεσαν λίγο ψηλότερα το πήχη βάσει μπάτζετ. Παρ’ όλα αυτά, απ’ τους ανθρώπους της ομάδας δεν έχει υπάρξει ποτέ κάποια τοποθέτηση πρωταθλητισμού ή κάτι τέτοιο. Η πίεση έρχεται απ’ τους εαυτούς μας πιστεύω, ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο και σαν ΟΦΗ κυρίως. Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλος σαν σύλλογος, απ’ τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα, οπότε θέλει μια διάκριση και στο μπασκετικό κομμάτι. Ξεκινώντας απ’ το ματς με το Παλαιό Φάληρο, το οποίο είναι μια πολύ καλή ομάδα, πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε τέτοιου είδους ματς αν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Για τους φετινούς τους στόχους: «Δεν είμαι λάτρης του ξεκάθαρου στόχου, γιατί μια σεζόν είναι αρκετά μεγάλη για μια ομάδα, αλλάζουν πολλές μεταβλητές. Δεν υπάρχει κάποιο τεράστιο φαβορί φέτος στο πρωτάθλημα, δείχνει να είναι πολύ ανταγωνιστικό. Αυτό σημαίνει ότι θα κριθεί στη διάρκεια και τη συνέπεια. Πολλές ομάδες θα είναι πάρα πολύ κοντά. Οπότε δε μπορεί να βάλεις έναν ξεκάθαρο στόχο σε ένα πρωτάθλημα όπως η φετινή National League 1».

Για τον λόγο που πήγε στον ΟΦΗ: «Είναι αλήθεια ότι στην πρώτη κουβέντα που κάναμε με την ομάδα υπήρχε ένα πολύ καλό κλίμα, καλή διάθεση και απ’ τις δύο μεριές. Εγώ δεν ήμουν τόσο έτοιμος για να φύγω απ’ την Αθήνα, αλλά με αρκετές συζητήσεις και καλή διάθεση και απ’ τις δύο πλευρές, βλέποντας και πράγματα που θέλουν να κάνουν, με έπεισε η προοπτική της ομάδας και αποφάσισα να έρθω στο Ηράκλειο. Πραγματικά ήταν μια πολύ καλή επιλογή».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook