Συνεχίζουν μαζί ΟΦΗ – ΑΝΕΚ LINES

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την επέκταση της συνεργασίας της με την ΑΝΕΚ LINES για τον επόμενο χρόνο ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ.

Η σχετική ανακοίνωση

Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την ANEK LINES Οfficial, μέσω της Ένωσης Καλαθοσφαιρικων Σωματείων Κρήτης.

Η ΑΝΕΚ LINES έφερε την ποιοτική εξέλιξη στις θαλάσσιες μεταφορές συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του κλάδου της ακτοπλοΐας και ανοίγοντας νέους δρόμους στις θάλασσες του Αιγαίου και της Αδριατικής.

Η ΑΝΕΚ LINES με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο βρίσκεται διαρκώς κοντά στην κοινωνία διατηρώντας και ενισχύοντας σε ετήσια βάση το θεσμό των χορηγιών. Ως χορηγός μεταφοράς και ως οικονομικός χορηγός στηρίζουν τις πιο σημαντικές πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, επιστημονικές, αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες, βοηθάει ιδρύματα και φορείς κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αλλά και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την αρωγή της.

Ο Γενικός αρχηγός της ομάδας μας, Μάνος Σφακιανάκης, είπε με αφορμή την ανανέωση της συνεργασία μας: «Ευχαριστούμε από καρδιάς την ΑΝΕΚ LINES που βρίσκεται δίπλα μας αρωγός συμπαράστασης σε όλες τις ομάδες του νησιού που αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες.

Η ΑΝΕΚ LINES αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη και την αγάπη της στον αθλητισμό και το κρητικό μπασκετ και την ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτό.

Ευχόμαστε υγεία και ευημερία σε όλους!»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook