Video | Ράλλης: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας – Δεν θα ενισχυθούμε τον Ιανουάριο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλα όσα είπε ο Βασίλης Ράλλης και ο Άλκης Παππάς μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου

Ο Βασίλης Ράλλης αφιέρωσε τη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση στον Γιάννη Βογιατζάκη, ενώ μίλησε και για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όσα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ:

«Είναι μία νίκη, δύο βαθμοί. Κερδίσαμε δίκαια, αλλά για εμάς πάνω από όλα είναι η επιστροφή του Γιάννη Λιανού στο γήπεδο. Είναι μεγάλος μάγκας και νομίζω ότι αυτό είναι πάνω από τη νίκη. Σίγουρα ήταν ντέρμπι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Όταν βρούμε ρυθμό θα κάνουμε ένα καλό 5λεπτο – 7λεπτο και έτσι έγινε και σήμερα. Εκεί κρίθηκε σήμερα το ματς, παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, ήταν ένα παιχνίδι με ένταση, αλλά αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας: «Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας, είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, έχουμε ρυθμό. Το θέμα είναι να ξεκουραστούμε, να βρούμε δυνάμεις για να παίξουμε το ματς του Σαββάτου με τον Πρωτέα. Στόχος μας είναι να μπούμε στην εξάδα. Τώρα υπάρχουν οι μεταγραφές, εμείς δεν θα ενισχυθούμε, θα μείνουμε όπως είμαστε».

Ο Άλκης Παππάς τόνισε: «Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα τα παιχνίδια με ομάδες από την ίδια πόλη κρύβουν ιδιαιτερότητες. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι, παρόλα αυτά η Αναγέννηση αντέδρασε και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε πιο προσηλωμένοι και η άμυνά μας ήταν αυτό που μας έδωσε τη νίκη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook