Ανάρτηση με αιχμές για τον ορισμό αγώνων παραμονές Χριστουγέννων από τον Μάνο Σφακιανάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με αιχμηρή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ,  Μάνος Σφακιανάκης, άφησε αιχμές, για τον ορισμό αγώνων παραμονές Χριστουγέννων.

Όπως έγραψε “τα νησιά υποφέρουν κάθε αγωνιστική εκτός έδρας, κάποιοι πρέπει να κάνουν κάτι για το καλό του αθλήματος. Κάποιοι πρέπει να βγουν μπροστά και να προστατεύσουν τους αθλητές και το ίδιο το άθλημα. Ισονομία λοιπόν Κύριοι και δικαιοσύνη. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο” έγραψε ο έμπειρος παράγοντας, ο οποίος ανέφερε ακόμη ότι “σε 7 ημέρες τρία ματς, δύο εκτός έδρας, μέσα στις γιορτές, με απαγορευτικό και ταξίδι τριών ημερών με δεύτερο ταξίδι παραμονές Χριστουγέννων με 8 μποφόρ και από τα Χανιά παρακαλώ”.

Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. Όπως έγραψε “και όμως μετά από ήττα αισθάνομαι την ανάγκη να πω, πως είστε μάγκες και παλικάρια. Με ένα διάστρεμμα και τρεις με γαστρεντερίτιδα και ένα με ίωση όμως, μπήκατε παίξατε και σταθήκατε για 3 δεκάλεπτα παλικαρίσια. Συγχαρητήρια λοιπόν από όλους μας για την προσπάθεια σας. Και μην ξεχνάτε την ημέρα των Φώτων ξαναπαίζουμε εκτός έδρας. Θα πάμε ξανά λοιπόν κόντρα στον καιρό, κόντρα στις αντιξοότητες και στην κούραση. Υπερήφανος για όλους σας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook