Video | Πάλλης: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Οι δηλώσεις του Κώστα Πάλλη ενόψει του αγώνα του ΟΦΗ με τον Έσπερο

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Έσπερο στο ΒΑΚ, με τη νίκη να είναι μονόδρομος, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο βοηθός προπονητή του Ομίλου, Κώστας Πάλλης:

«Είχαμε ένα κακό παιχνίδι με την Κηφισιά, δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, το χειρότερο είναι ότι η εβδομάδα ξεκίνησε με πάρα πολλές απουσίες, κάτι που δυσκολεύει πάρα πολύ την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Έσπερο. Βέβαια, είναι ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος, πρέπει τα παιδιά που είναι υγιή να μπουν στο παιχνίδι και να δώσουν το 100%, να ακολουθήσουν το πλάνο μας και να μπορέσουμε στο τέλος του παιχνιδιού να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε και να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον στόχο μας ζωντανό, που είναι η εξάδα.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θέλουμε ο κόσμος να είναι κοντά μας, θέλουμε κοντά μας τα παιδιά της ακαδημίας, να έρθει να στηρίξει την προσπάθειά μας ο κόσμος που αγαπάει το μπάσκετ. Φέτος έχουμε έναν στόχο που είναι πολύ δυνατός και όταν μπαίνεις στην εξάδα, ποτέ δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει. Θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook