Χαραλαμπάκης: «Φτιάχνουμε μία ομάδα με σωστές βάσεις και καλό μπάσκετ»

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Τον απολογισμό της αγωνιστική σεζόν έκανε ο προπονητής του εφηβικού τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ, Δημήτρης Χαραλαμπάκης εστιάζοντας στην συνεχής βελτίωση των παιδιών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αγωνιστική σεζόν: «Χρονιά με πολλές ιδιαιτερότητες, η όποια μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση στο τέλος, αφού αν είχαμε 2 νίκες ακόμα ίσως να μπαίναμε στην τετράδα του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας με 8 άτομα και τις προπονήσεις  λόγω και των μαθητικών υποχρεώσεων των παιδιών τις κάναμε με μέσο όρο 6 αθλητές. Ξέραμε ότι η χρονιά θα ήταν δύσκολη αφού πέρα από τον αριθμό των παικτών ήμασταν και μια ομάδα με παιδιά όλα γεννηθέντες του 2007, άρα πρώτη χρονιά στο εφηβικό».

Για την συνύπαρξη εφηβικού και παιδικού:

«Με τη στήριξη της ακαδημίας του ΟΦΗ, την καλή συνεργασία με τους υπεύθυνους της Ακαδημίας, τους εφόρους εφηβικού – παιδικού, αλλά και με τους προπονητές που απαρτίζουν τα αγωνιστικά τμήματα, καταφέραμε να συνδυάσουμε κάποιες προπονήσεις παιδικού εφηβικού και επίσης αρκετά παιδιά από το παιδικό να έρθουν και στην προπόνηση του εφηβικού κάνοντας δηλαδή διπλές προπονήσεις. Με την βοήθεια λοιπόν αυτών των παιδιών και με τη τεράστια προσπάθεια που έκαναν οι έφηβοι αρχίσαμε σιγά-σιγά να φτιάχνουμε μία ομάδα με σωστές βάσεις και καλό μπάσκετ».

Για το τι συμπέρασμα έβγαλε από τη αγωνιστική σεζόν:

«Θα έλεγα ότι η χρονιά αυτή μας έμαθε να παλεύουμε για τη νίκη αλλά και να ξεπερνάμε προβλήματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσουν έτσι θα πετύχουν πολλά περισσότερα του χρόνου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook