Ντοϊτσίνοφ: “Έχω μάθει για τον κόσμο του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Βούλγαρος γίγαντας Κρουμ Ντοϊτσίνοφ που ξεκινάει προπονήσεις του ΟΦΗ και αναμένεται ναα τεθεί στην διάθεση του Φώτη Τακιανού για το παιχνίδι με το Παγκράτι. “Να αγωνιστώ ξανά στην εθνική” ήταν τα λόγια του Βούλγαρου σέντερ.

Ο 26χρονος αθλητής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ είπε πως “είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι στον ΟΦΗ και είμαι σίγουρος ότι θα έχω μια υπέροχη χρονιά στην Κρήτη. Θα δουλέψω κοντά σε ένα καταξιωμένο προπονητή και θα βρίσκομαι σε μια ομάδα που όπως είδα από το internet έχει πολύ κόσμο κοντά της. Η προσπάθεια που θα καταβάλλω με τον ΟΦΗ και η επιτυχία της ομάδας ελπίζω μου δώσουν την προοπτική να αγωνισθώ και στην Εθνική Βουλγαρίας”.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

H Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Krum Doychinov.

Ο αθλητή Krum Doychinov γεννήθηκε στις 29-4-1986 στην Βουλγαρία, έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται στην θέση “5”.

Από το 2005 έως το 2009 αγωνίσθηκε στην BC CSKA Sophia, στην συνέχεια την περίοδο 2009-10 στην BC Euroins – Cherno More στην Balcan League, την περίοδο 2010-11 στην Balcan Botevgrad στην Bulgarian League και την περίοδο 2011-12 στην Solna Vikings στην Sweden Basketling, όπου σε 39 αγώνες είχε μ.ο συμμετοχή 20.9 min, 9.0 πόντους και 5.3 ριμπάουντ ανά αγώνα, με ευστοχία 55.1% στα δίποντα και 67.5% στις ελεύθερες βολές.

Είναι διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας στις U18, U20 και Πανεπιστημιακή ομάδα, ενώ το 2010 συμμετείχε στην προετοιμασία της Ανδρικής Εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας όπου όμως ένα τραυματισμός δεν του επέτρεψε να αγωνισθεί με αυτήν.