Τακιανός: “Συγχαρητήρια στα παιδιά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Iκανοποιημένος από την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στην αναμέτρηση με το Παγκράτι έμεινε ο Φώτης Τακιανός, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει την αναμέτρηση της Τρίτης με το Περιστέρι. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ

“Το παιχνίδι δεν απήχε πολύ απο αυτό που είχα στο μυαλό μου.Οι ομάδες είναι ανέτοιμες ακόμη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μας. Δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό. Είχαμε πολλά προβλήματα την εβδομάδα πρίν το παιχνίδι. Παίξαμε για δεύτερη φορά πέντε εναντίον πέντα, ανα αναλογιστώ και ένα φιλικό που κάναμε με το Ηράκλειο.Για μας ήταν ένα παιχνίδι σαν επισημο φιλικό. Κερδίσαμε και’ όλας και αυτό ειναι σημαντικό.Εχουμε στόχο να παίξουμε σο γήπεδο με μια ομάδα της Α1 και να φέρουμε τον κόσμο κοντά μας.Τον ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία του. Είναι δυναμη και ώθηση για την ομάδα μας.Στα αγωνιστικά ο αντίπαλος έπαιξε όλο το παιχνίδι άμυνα ζώνης. Εμείς είδαμε πως μπορούμε να λειτουργήσουμε σε αυτό.Και πως να διασπάμε τη ζώνη. Δείξαμε κάποιες αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι, αλλά είναι λογικό αυτήν την εποχή.Ο δρόμος της επιτυχίας όμως έρχεται μέσα απο την άμυνα”.

Αναφερόμενος στην προσθήκη του Μύρωνα Παπαδάκη ο Φώτης Τακαινός είπε:

“Είναι σημαντική προσθήκη. Θα είναι γρανάζι στην μηχανή μας. Θα παίξει για τον τόπο του, τη φανέλα και για τον ΟΦΗ”. Ο Παπαδάκης δεν θα παίξει στο παιχνίδι της Τρίτης με το Περιστερι, καθώς ταλειπωρείται απο ένα τραυματισμό.

Tέλος αναφερόμενος στα μεταγραφικά του ΟΦΗ  και στο παιχνίδι της Τρίτης με το Περιστέρι ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε

“Είναι μια ομάδα με ιδιαίτερη δυναμική. Εχει νεαρούς και ξένους παίκτες. Η διαφορά είναι οι ξένοι παίκτες. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Παρά τις αγωνιστικές μας αδυναμίες, θα παλέψουμε το παιχνίδι. Θα είναι γιορτή γιατί θα φιλοξενήσουμε μια ομάδα της Α1 μπάσκετ.Κάνουμε υπομονή και δεν θέλουμε να βιαστούμε. Δεν έχουμε τη δυνατότητα αλλαγής και δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Για την θέση “2” που ψάχνουμε θα κάνουμε υπομονή. Το αργότερο μέχρι την Δευτέρα θα εχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook