Κιτσούλης: “Ενθουσιάστηκα με το πάθος και την δυναμική του κόσμου του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βασίλης Κιτσούλης για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ καλώντας τους να δώσουν βροντερό παρόν στο παιχνίδι – πρόκληση κόντρα στο Περιστέρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κιτσούλης στον Athletic Radio 104,2

Για το ματς με το Παγκράτι: «Εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ από τον κόσμο στο παιχνίδι με το Παγκράτι. Δεν περίμενα αυτήν την παρουσία και αυτό το πάθος. Ενθουσιάστηκα πάρα πολύ και τους καλώ να έρθουν και στο αυριανό ματς που είναι ακόμα πιο μεγάλο. Είναι σημαντικό για έναν αθλητή να βλέπει στο γήπεδο μια τέτοια ατμόσφαιρα».

Για την παρουσία του κόσμου του ΟΦΗ: «Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα το Σάββατο και ελπίζω να έρθει ακόμα περισσότερος την Τετάρτη. Έχω ακούσει ότι η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική όταν γεμίζει το γήπεδο και θέλουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερους φιλάθλους γίνεται. Το μόνο που υποσχόμαστε στον κόσμο είναι ότι πάντα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, δίνουμε το 100% και ελπίζω ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα για να μπορέσουμε να τους ικανοποιήσουμε».

Για τη νίκη επί του Παγκρατίου: «Όποιο παιχνίδι δίνει η ομάδα, έχουμε πάντα στόχο τη νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα, το πόσο μπορούμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο είναι ένα άλλο θέμα. Το Περιστέρι είναι ιστορική ομάδα όμως και ο ΟΦΗ είναι επίσης μεγάλη ομάδα με κόσμο και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τους λόγους του «ναι» στον ΟΦΗ: «Ο κόουτς έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου όμως από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ είναι ένα σωματείο που θα ήθελε κάθε παίκτης να αγωνιστεί. Η διοίκηση με προσέγγισε με πολύ ωραίο τρόπο, μου έδειξε ότι με ήθελαν πολύ και μου παρουσίασαν ένα πλάνο που το κάνουν πολύ λίγες ομάδες. Νομίζω ότι έχω κάνει την καλύτερη επιλογή και ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Είναι νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Όμως θέλω να ξέρουν όλοι πως κάθε μέρα άπαντες θα κάνουν το καλύτερο για την ομάδα. Όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και όλοι σκεφτόμαστε μόνο πως θα πάμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται. Μακάρι να έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Με την ομάδα που έχουμε και όλο αυτό που εκφράζει ο ΟΦΗ πιστεύω ότι θα καταφέρουμε το θέμα της παραμονής. Από εκεί και πέρα, όσο πιο ψηλά πάμε τόσο το καλύτερο».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ: «Η άμυνα θα είναι η βάση μας και νομίζω ότι αυτό το στοιχείο δίνει τις νίκες. Από εκεί και πέρα, θα παίξουμε ένα θεαματικό μπάσκετ για να φέρουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook