Έτοιμος ο Μπαλάφας-τις επόμενες μέρες ξεκαθαρίζει των Βουκαντίνοφ-Παπαδάκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Έναν λιγότερο πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης στην Αμαλιάδα ο Φώτης Τακιανός, καθώς ο Κώστας Μπαλάφας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα δώσει κανονικά το παρόν στο παιχνίδι με τον Κόροιβο. Τις επόμενες μέρες ξεκαθαρίζει η συμμετοχή των Παπαδάκη-Βουκαντίνοφ.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας έχει μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το ευχάριστο είναι πως ο Φώτης Τακιανός βλέπει τα προβλήματα του να μειώνονται.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Μπαλάφας μετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στο πρώτο τζάμπολ της χρονιάς για τον ΟΦΗ. Έτσι ο έμπειρος σέντερ προσφέρει μία σημαντική λύση για τον τεχνικό της ομάδας κάτω από τα καλάθια, καθώς χωρίς αυτόν όλο το βάρος θα έπεφτε στον Ντοϊτσίνοφ.

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που έρχονται και από τον Μύρωνα Παπαδάκη. O παίκτης του ΟΦΗ μετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, ωστόσο σε χαλαρούς ρυθμούς χωρίς να πιέζεται ιδιαίτερα. Στις επόμενες προπονήσεις θα ανεβάσει ρυθμούς και εφόσον δεν νιώσει καμία ενόχληση θα θέσει εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του.

Όσον αφορά τον άλλο τραυματία της ομάδας, Ιβάν Βουκαντίνοφ, ο Σέρβος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που είχε υποστεί το οποία τελικά αποδείχθηκε σοβαρότερο από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ο Βουκαντίνοφ θα δοκιμάσει και αυτός με την σειρά του να λάβει μέρος στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και ανάλογα με την πορεία του τραυματισμού του θα διαπιστωθεί αν θα είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook