Πανέτοιμος ο ΟΦΗ για νικηφόρα πρεμιέρα στην Αμαλιάδα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την Αθήνα ακτοπλοϊκώς αναχωρεί σήμερα το βράδυ ο ΟΦΗ όπου και από εκεί θα μεταβεί στην Πάτρα όπου το Σάββατο το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί να γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Οι “ασπρόμαυροι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί Κρητικού εδάφους και θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής στην Αμαλιάδα. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού για το παιχνίδι της Κυριακής θα έχει να αντιμετωπίσει και την ταλαιπωρία, καθώς είναι αναγκασμένη να αναχωρήσει σήμερα από το Ηράκλειο.

Το Σάββατο το μεσημέρι  οι παίκτες του Φώτη Τακιανού θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στην Πάτρα και στην συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης. Ο τεχνικός του ΟΦΗ για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ιβάν Βουκαντίνοφ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως το διάστρεμμα που είχε υποστεί. Το ευχάριστο για τον τεχνικό του ΟΦΗ είναι ως γνωστόν πως θα έχει στην διάθεση του, τους Μπαλάφα και Παπαδάκη. Ο δεύτερος μάλιστα έχει ανεβάσει στροφές στις τελευταίες προπονήσεις και παρουσιάζεται απόλυτα έτοιμος για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook