Βαριά ήττα στην Αμαλιάδα για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Βαριά ήττα με 83-62 από τον Κόροιβο γνώρισε στην Αμαλιάδα ο ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2. Ανησυχία με Καραδολάμη που υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε στο πρώτο δεκάλεπτο.

Οι παίκτες του Φώτη Τακιανού απουσίασαν από το παρκέ στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να κάνουν ότι θέλουν και να φτάνουν σε μια ανέλπιστα εύκολη νίκη

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μαζί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ να προηγείται με 4-5 στο πρώτο δίλεπτο της αναμέτρησης. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και με ένα σερί προηγήθηκαν με 12-7. Ο Κόροιβος συνέχισε να κρατάει το προβάδισμα και στο υπόλοιπο του πρώτου δεκαλέπτου, το οποίο με το τέλος του βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 22-17 αλλά και τον ΟΦΗ να χάνει για την συνέχεια τον Δημήτρη Καραδολάμη ο οποίος αποχώρησε με διάστρεμμα.

Η ομάδα της Αμαλιάδας συνέχισε να κρατά το προβάδισμα και στο 2ο δεκάλεπτο. Ο ΟΦΗ με μία μίνι αντεπίθεση κατάφερε να μειώσει στους 4 στα μέσα του δεκαλέπτου (27-23), ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να την αυξήσουν στην συνέχεια και να κλείσουν το ημίχρονο στο +8 (37-29).

Ανάλογη εικόνα είχαμε και στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο ΟΦΗ κυνηγούσε το σκορ, μείωσε στους 5 (49-44) όμως από εκεί και πέρα οι Κόροιβος με τον Τσόσιτς να βρίσκει λύσεις αύξησε και πάλι την διαφορά κλείνοντας το δεκάλεπτο προηγούμενος με 55-44, ενώ τα προβλήματα μεγάλωναν για τον ΟΦΗ στην περιφέρεια καθώς εκτός από τον Καραδολάμη που αποχώρησε τραυματίας, Τσερκιτσόγλου και Παπαδάκης “φορτώθηκαν” με 4 φάουλ.

Η ομάδα της Αμαλιάδας ανέβασε στροφές στο 4ο δεκάλεπτο και καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι. Με τον Τόσιτς και τον Τόμιτς να δίνουν λύσεις στην επίθεση και τον ΟΦΗ να προβαίνει σε αρκετά λάθη η διαφορά έφτασε στους 21 πόντους 5 λεπτά πριν το φινάλε (72-51). Με το υπόλοιπο του αγώνα να αποτελεί τυπική διαδικασία το μόνο που παρουσίαζε ενδιαφέρον ήταν ο ΟΦΗ να καταφέρει να μαζέψει την διαφορα.το τελικό σκορ.

Tα δεκάλεπτα: 22-17, 37-29, 55-44, 83-62

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Νιπεργιάλης): Νοέας 11 (2), Καρύδας 10 (1), Κούρτης 3 (1), Τόμιτς 20 (1), Αντωνιάδης 4, Χατζόπουλος, Μαγιντόμπε 4, Γκέρος 5, Τσόσιτς 26 (3).

ΟΦΗ (Τακιανός): Τσερκιτζόγλου 3 (1), Πετράκης 4, Παπαδάκης 4, Τραϊανός 10 (1), Καραδολάμης 4, Σιώπης, Κιτσούλης 12 (1), Μπαλάφας 17, Ντοϊντσίνοφ 8.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook