«Νοσοκομείο» ο ΟΦΗ που έχει μείνει με 7 παίκτες εν όψει Κηφισιάς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεν φτάνει στον ΟΦΗ που είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Κηφισιά, έρχονται να προστεθούν και τα προβλήματα με τον Φώτη Τακιανό να έχει μείνει με 7 παίκτες!

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον ΟΦΗ – μην ξεχνάμε ότι η Κηφισιά έριξε 21 πόντους στον Άρη – ωστόσο η δύναμη του ΒΑΚ και η παρουσία του κόσμου θα μπορούσε να αλλάξει τις καταστάσεις.

Παρ’ όλα αυτά, οι δυσκολίες είναι τεράστιες και στον ΟΦΗ έχουν να αντιμετωπίσουν και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν ως αποτέλεσμα να θυμίζει η ομάδα πραγματικό «νοσοκομείο».

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου – που σημειωτέον θα ξεκινήσει στις 3.00 – δεν υπολογίζεται σίγουρα ο Ιβάν Βουκαντίνοφ που είναι ανέτοιμος ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Καραδολάμη. Ο τελευταίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Κόροιβο και το πόδι του εξακολουθεί να είναι πρησμένο. Στον ΟΦΗ θα καταβάλουν προσπάθειες ώστε να δώσει το παρόν όμως δεν θέλουν να πιέσουν πολύ τον παίκτη ώστε να μην τον χάσουν από περισσότερα παιχνίδια.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί καθώς τραυματίες επέστρεψαν από την Αμαλιάδα και οι Παπαδάκης, Τσερκιτζόγλου που δεν έκαναν χθες προπόνηση. Ωστόσο, υπάρχει η πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να δώσουν το παρόν στην αναμέτρηση με την Κηφισιά. Με όλα αυτά τα προβλήματα, ο ΟΦΗ κινδυνεύει να μείνει με 7 παίκτες εν όψει του αγώνα που ακολουθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook