Κάλεσμα από Τακιανό στον κόσμο του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει δυναμικό παρόν στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Κηφισιά έκανε μέσω του Gentikoule o Φώτης Τακιανός.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ βλέπει πως μετά την συνεχή κακοτυχία στην ομάδα τα “όπλα” στην φαρέτρα να έχουν λιγοστέψει και στην αναμέτρηση με την Κηφισιά ποντάρει στην παρουσία του κόσμου ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει παραπάνω πράγματα από όσους αγωνιστούν.

Παρόλα τα προβλήματα ο Φώτης Τακιανός περιμένει από τον κόσμο με την στήριξη και την ενέργεια του να αντικρούσει τις απουσίες που υπάρχουν και να δώσει δυναμικό παρόν στο κλειστό του ΒΑΚ. Μάλιστα μιλώντας στο Gentikoule o προπονητής του ΟΦΗ έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδα τονίζοντας:

“Θα πρέπει να μας βοηθήσει ο κόσμος στο παιχνίδι με την Κηφισιά και να καλύψει το κενό των τραυματιών.  Έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο και μόνο ο κόσμος μπορεί να αντικρούσει με την ενέργεια του τις σημαντικές απουσίες. Τον θέλουμε κοντά μας, να βοηθήσει στην δύσκολη αυτή στιγμή και τον περιμένουμε στο γήπεδο το Σάββατο. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook