Τσακιρίδης: «Να διασκεδάσουμε μαζί με τον κόσμο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αλέξης Τσακιρίδης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν στο παιχνίδι με τον Πέραμα ώστε να διασκεδάσει μαζί με τους παίκτες και τον προπονητή.

«Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο. Να έρθει να μας δει, να διασκεδάσει μαζί μας, να πανηγυρίσει την άνοδο, να χειροκροτήσει όλα τα παιδιά τους προπονητές. Μπορεί φέτος να μην είχαμε τη στήριξή τους, όπως άλλες χρονιές, αλλά καταλαβαίνω. Η οικογένεια του ΟΦΗ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και είναι λογικό οι φίλαθλοι να είναι στεναχωρημένοι. Στον κόσμο του ΟΦΗ χρωστάμε χαρές, για αυτό τον καλούμε να είναι μαζί μας την Κυριακή, για να χαρεί μαζί μας την άνοδο» ήταν τα πρώτα λόγια του “Τσάκι” και συνέχισε «είναι ένα παιχνίδι όπως τα τρία προηγούμενα. Εμείς θα το δούμε σαν παιχνίδι διασκέδασης, να ευχαριστηθεί και ο κόσμος που θα έρθει. Εντάξει, ο τίτλος είναι θέμα γοήτρου. Αν έρθει, έχει καλώς. Εμείς θέλουμε να το διασκεδάσουμε. Να παίξουν όλοι οι παίκτες, γιατί όλοι είχαμε μερίδιο στην άνοδο, ώστε να τους χειροκροτήσει και ο κόσμος».

Παράλληλα, έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς λέγοντας ότι «στόχος επιτεύχθηκε. Όλα πήγαν καλά σε μια καταπληκτική για εμάς χρονιά. Περάσαμε από δύσκολες έδρες, ενώ σημειώσαμε νίκες που προκάλεσαν αίσθηση. Στόχος μας ήταν η άνοδος και όχι το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είναι πολύ μεγάλη υπόθεση η άνοδός μας στην Α2 αμέσως μία χρονιά μετά την πτώση μας»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook