Ντεμπούτο Βουκαντίνοφ κόντρα στον Αίολο Tρικάλων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Boύλγαρος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε, προπονείται κανονικά τις δύο τελευταίες μέρες και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Αίολο Τρικάλων.

Μετά από καιρό ο Φώτης Τακιανός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μετράει επιστροφές. Μπορεί ο ΟΦΗ για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα να μην πάει πλήρεις σε ένα ακόμα παιχνίδι, ωστόσο ο τεχνικός των “ασπρόμαυρων” μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του, εκτός του Δημήτρη Καραδολάμη που φαντάζει από δύσκολο έως απίθανο να δώσει το παρόν.

Συγκεκριμένα ο Ιβάν Βουκαντίνοφ, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και το Σάββατο θα ενισχύσει για πρώτη φορά τον ΟΦΗ, προσφέροντας έτσι μία ακόμα λύση για τον Φώτη Τακιανό. Στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ αναμένεται να είναι και ο Μύρων Παπαδάκης, ο οποίος σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση στην εβδομάδα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί αύριο σε χαλαρούς ρυθμούς, με τους παίκτες της ομάδας να παρακολουθούν σε βίντεο παιχνίδια του προσεχούς αντιπάλου τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook