Oλοκληρώνει την προετοιμασία του και στοχεύει στην πρώτη νίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αίολο Τρικάλων ολοκληρώνει σήμερα ο ΟΦΗ και στην ομάδα ευελπιστούν πως στο παιχνίδι του Σαββάτου θα έρθει και η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Φώτη Τακιανού θα βρεθούν σήμερα νωρίς το απόγευμα στο ΒΑΚ για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι με τον Αίολο Τρικάλων καθώς με την σημερινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας.

Οι “ασπρόμαυροι” αναμένεται να προπονηθούν σε “χαλαρούς” ρυθμούς ενώ θα παρακολουθήσουν και σε βίντεο αναμετρήσεις που έχει δώσει έως τώρα ο Αίολος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ για την αυριανή προπόνηση θα έχει όλους τους παίκτες του διάθεση του εκτός του Δημήτρη Καραδολάμη, ο οποίος έχει χάσει όλες τις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα μέχρι σήμερα. Ο πάουερ φόργουορντ του ΟΦΗ θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα, ωστόσο και να τα καταφέρει το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί καθώς στο παιχνίδι με την Κηφισιά όπου προερχόταν από τραυματισμό και έπαιξε φάνηκε να επιβαρύνεται το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Το ευχάριστο είναι πως η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης ήταν καθαρή και έτσι ο Δημήτρης Καραδολάμης αναμένεται να ενισχύσει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στο Παγκράτι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook