Για το πρώτο ροζ φύλλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά από τρεις αγωνιστικές ο ΟΦΗ παρά την δυσκολία του αντιπάλου και τα προβλήματα που έχει φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αίολο Τρικάλων. (16:30 LIVE Athletic Radio 104,2 και Gentikoule).

Oι “ασπρόμαυροι” μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές, το οποίο συνδυάστηκε και με πολλά προβλήματα για τον ΟΦΗ, τα οποία δυστυχώς δεν έχουν ακόμα τελειώσει.

Ο Φώτης Τακιανός για ένα ακόμα παιχνίδι θα στερηθεί των υπηρεσιών παίκτη του, καθώς εκτός από την σημερινή αναμέτρηση έχει τεθεί ο Δημήτρης Καραδολάμης, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη από τραυματισμό.

Στον αντίποδα ο τεχνικός του ΟΦΗ για πρώτη φορά φέτος θα έχει στην διάθεση του τον Ιβάν Βουκαντίνοφ, ο οποίος θα “ντεμπουντάρει” σήμερα με τα “ασπρόμαυρα”. Ο Σέρβος  έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και  θα ενισχύσει για πρώτη φορά τον ΟΦΗ, προσφέροντας έτσι μία ακόμα λύση για τον Φώτη Τακιανό. Στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΗ θα είναι και ο Μύρων Παπαδάκης, ο οποίος αντιμετώπιζε και αυτός ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook