Δεν έφτανε ο Βουκαντίνοφ για τον ΟΦΗ που γνώρισε την ήττα από τα Τρίκαλα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα όμως γνώρισε την ήττα από τα Τρίκαλα με 56-59. Πολύ καλός στο ντεμπούτο του ο Βουκαντίνοφ ενώ για ακόμα μια φορά ξεχώρισε ο Κώστας Μπαλάφας.

Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ και κατάφερε να προηγηθεί στο 7′ με 20-11 ωστόσο ένα λάθος της γραμματείας αποδιοργάνωσε την ομάδα με αποτέλεσμα το 22-11 να μετατραπεί σε 26-28 για να κλείσει το ημίχρονο ισόπαλο 29-29.

Σε αυτό το διάστημα αξίζει να αναφέρουμε ότι η γραμματεία είχε χρεώσει στα Τρίκαλα ένα καλάθι που δεν μπήκε ποτέ με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση μέχρι να διορθωθεί το λάθος.

Στην τρίτη περίοδο, τα Τρίκαλα με ένα σερί 6-0 προηγήθηκαν 29-35 ωστόσο ο ΟΦΗ αντέδρασε και με ηγέτη τον Βουκαντίνοφ πήρε το προβάδισμα με 38-37 ενώ το τέλος της βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 43-43.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι που πήγαινε πόντο – πόντο. 1.18 πριν το τέλος του αγώνα ο ΟΦΗ παίρνει προβάδισμα 56-53 με 3ποντο του Τραϊανού ωστόσο στην συνέχεια τα Τρίκαλα με βολές των Κατσαρέ, Κακλαμάνου πήραν τη νίκη με 56-59 και ενώ είχε προηγηθεί λάθος του Παπαδάκη.

Δείτε το LIVE του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook