Για το πρώτο ροζ φύλλο κόντρα στο Παγκράτι ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με στόχο να πάρει το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα για φέτος ο ΟΦΗ αγωνίζεται στο ΜΕΤΣ (LIVE 17:00 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) με αντίπαλο το Παγκράτι. 

Οι “ασπρόμαυροι” λόγω και των ατυχιών που υπήρχαν με τους τραυματισμούς έχουν ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα μετρώντας 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στην αναμέτρηση στο ΜΕΤΣ κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο ο ΟΦΗ παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν φιλοδοξεί να πάρει την πρώτη του νίκη. Σίγουρα το έργο των παικτών του ΟΦΗ δεν θα είναι εύκολο καθώς αντιμετωπίζουν μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο πρωτάθλημα, ενώ το έργο τους γίνεται  και από το γεγονός πως το Παγκράτι θέλει μετά από τρεις αγωνιστικές να επιστρέψει στις νίκες για να μην χάσει περισσότερο έδαφος, ωστόσο στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία πως η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα μπορεί να έρθει στο ΜΕΤΣ.

Η μοναδική απουσία για τον Φώτη Τακιανό ακούει στο όνομα Δημήτρης Καραδολάμης. Ο έμπειρος τεχνικός έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του και περιμένει από αυτούς να δείξουν στο αυριανό παιχνίδι το καλό τους πρόσωπο ώστε να έρθει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook