Πλήρη στήριξη σε Τακιανό και παίκτες!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Μπάσκετ του ΟΦΗ και άπαντες στηρίζουν τον έμπειρο τεχνικό και τους παίκτες. Σύνθημα αντεπίθεσης από τον ΤΕΛΙΚΟ με το Λαύριο!

Το χειρότερο ξεκίνημα στην παρουσία του ΟΦΗ στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας που δεν παραγνωρίζουν βέβαια και τις πολλές ατυχίες που έχουν χτυπήσει τον σύλλογο στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρ’ όλα αυτά, η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Φώτη Τακιανού είναι δεδομένη και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας στηρίζουν απόλυτα τον τεχνικό του ΟΦΗ. Άλλωστε, είναι δεδομένο πως και εκείνος δεν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης (όπως και οι παίκτες) μιας και από την αρχή της περιόδου η ομάδα παρουσιάζεται με ελλείψεις και αγωνιστικά προβλήματα.

Εν όψει του αγώνα με το Λαύριο, στον ΟΦΗ τονίζουν ότι δεν χωράει άλλη αναβολή για την κατάκτηση της νίκης που πλέον αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα. Ο Φώτης Τακιανός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Καραδολάμη που απουσιάζει από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook