Κιτσούλης στο Gentikoule: “Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο η νίκη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βασίλης Κιτσούλης μιλώντας στο Gentikoule χαρακτήρισε το παιχνίδι με το Λαύριο ως ένα πρόωρο τελικό, ζήτησε την βοήθεια και την στήριξη του κόσμου στην ομάδα και υποσχέθηκε καλύτερη πορεία στην συνέχεια.

Ο 29χρονος φόργουορντ του ΟΦΗ δεν “μάσησε” τα λόγια και τόνισε πως στο παιχνίδι με το Λαύριο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα, ενώ έδειξε αισιόδοξος για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Κιτσούλης μιλώντας στο Gentikoule:

Bασίλη μετά το κακό ξεκίνημα για τον ΟΦΗ και τις πέντε σερί ήττες στο παιχνίδι με το Λαύριο, η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα;

Έτσι όπως έγινε η κατάσταση με το 0-5, σίγουρα είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, ένας “πρόωρος τελικώς” για εμάς. Πρέπει να ξεπεράσουμε την όλη κατάσταση με τους τραυματισμούς και τους λίγους παίκτες που έχουμε στην προπόνηση, να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω και όποιοι παίκτες είμαστε στην διάθεση του προπονητή μας να τιμήσουμε την φανέλα του ΟΦΗ και να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο η νίκη.

Ο κόσμος του ΟΦΗ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο το Σάββατο ώστε η ομάδα να πάρει το παιχνίδι;

Καταλαβαίνω πως τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά και επηρεάζουν και τον κόσμο. Ζω την κατάσταση και οι ατυχίες ήταν πολλές. Γίνεται καθημερινή και σκληρή προσπάθεια.Κανείς δεν το βάζει κάτω και προσπαθούμε να παλέψουμε τα προβλήματα μας. Ασχέτως αποτελέσματος δώσαμε το 100%. Τους θέλουμε στο γήπεδο στο παιχνίδι με το Λαύριο γιατί σε ένα γεματο γήπεδο μας δίνουν μια ώθηση παραπάνω και να είναι σίγουροι πως από εδώ και πέρα θα τους δίνουμε και χαρές.

Το 0-5 είναι κάτι που αγχώνει την ομάδα καθώς αν και νωρίς τους βλέπετε όλους από χαμηλά;

Σίγουρα οι πέντε ήττες είναι κάτι το αρνητικό και επηρεάζει. Όταν ένας παίκτης δίνει το 100% και δεν έρχεται το αποτέλεσμα είναι επίπονο για το παίκτη. Σίγουρα το 0-5 σε αγχώνει αλλά αυτό πρέπει να το μετατρέψεις και να το βγάλεις και σαν θετική πλευρά και αυτό θέλουμε να κάνουμε και το Σάββατο.

Αν και στο μυαλό σας καταλαβαίνω πως υπάρχει μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου θα ήθελα και ένα σχόλιο σου για την συνέχεια του πρωταθλήματος…

Όπως είπα και πριν είχα ζήσει καταστάσεις και στο παρελθόν αλλά φέτος οι ομάδα έχει πολλές ατυχίες, κάτι που συμβαίνει σπάνια μαζί. Είναι πολλές οι  συνθήκες. Η ομάδα άργησε να γίνει,είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα με 3 παιχνίδια εκτός και δύο εντός με δύσκολες ομάδες που είναι διεκδικητές για την άνοδο. Η δουλειά γίνεται καθημερινά και δεν μπορώ να δεχθώ πως δεν γίνεται. Θέλουμε όλοι να αλλάξουμε την κατάσταση. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι η ομάδα να πηγαίνει προς το καλύτερο. Να γυρίσουν οι τραυματίες να βρισκόμαστε πιο πολύ και να έρθουν και τα αποτελέσματα. Πιστεύω πως στην συνέχεια θα έρθουν και αυτά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook