«Αυτός ο κόσμος αξίζει να δει τον ΟΦΗ στην Α1»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε πελάγη ευτυχίας βρισκόταν ο Βασίλης Ξημέρης και μιλώντας στο gentikoule.gr παραμιλούσε με την παρουσία του κόσμου ζητώντας την βοήθεια του ώστε ο ΟΦΗ να βρεθεί στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Η κατάκτηση του τίτλου και η επιστροφή στην Α2 ως πρωταθλητής σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ΒΑΚ ήταν δύο από τους λόγους για να είναι όλοι πανευτυχείς στον ΟΦΗ. Και ένας από αυτούς που… βρισκόταν στον δικό του κόσμο ήταν και ο Βασίλης Ξημέρης που είδε την ομάδα να επιστρέφει άμεσα στην Α2 και να κάνει χαρούμενους περισσότερους από 1.500 φιλάθλους του ΟΦΗ που έκαναν το «παλατάκι» να έχει πάρει φωτιά.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αφιέρωσε με την σειρά του και αυτός τον τίτλο στον κόσμο που όπως είπε «έχει την στενοχώρια του με το ποδόσφαιρο. Όλη την χρονιά ζούσε την δική του αγωνία. Όμως, η δυναμική του στο παιχνίδι με το Πέραμα που έδωσε βροντερό παρόν και τον οποίο ευχαριστούμε δείχνει την επιθυμία όλων μας στον ΟΦΗ για να βρεθεί η ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτός ο κόσμος αξίζει να έχει τον ΟΦΗ στην Α1» ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Ξημέρη που «έσταζε μέλι» για τον κόσμο του ΟΦΗ. Όσον αφορά την επιστροφή της ομάδας στην Α2 πρόσθεσε «πετύχαμε την άνοδο στην Α2 όμως ο ΟΦΗ αξίζει να παίζει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Όμως, αυτό προϋποθέτει μια σειρά από επισκέψεις που θα κάνω με τον δήμαρχο και τους επιχειρηματίες της πόλης και βέβαια θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου».

Επιπλέον, το όραμα της Α1 αρχίζει και «μπολιάζει» στο μυαλό όλων πλέον και ο Βασίλης Ξημέρης τονίζει ότι «ο ΟΦΗ έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Διαθέτει δυναμική, το ειδικό βάρος, την ιστορία αλλά και τις υλικοτεχνικές υποδομές για να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια του μπάσκετ. Επιθυμία και στόχος είναι να φέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook