Στο μυαλό μόνο ο Φιλαθλητικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον ΟΦΗ τα πανηγύρια μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έχουν λάβει τέλος και άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Φιλαθλητικό. 

Η νίκη επί του Λαυρίου έχει δώσει την απαραίτητη ψυχολογική τόνωση στην ομάδα κάτι που βεβαίως χρειαζόταν ιδιαίτερα τον ΟΦΗ που μετά το αρνητικό σερί των 0-5 ηττών ήθελε πάση θυσία το παιχνίδι του Σαββάτο. Η αναμέτρηση με το Λαύριο  αποτελεί όμως παρελθόν και στο “ασπρόμαυρο στρατόπεδο” έχουν ρίξει το βάρος στην εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Φιλαθλητικό. Η ομάδα του Ζωργάφου έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα , ίσως και ανέλπιστα καλό όταν μιλάμε και για μια νεοφώτιστη ομάδα η οποία μετρά 5 νίκες και μόλις μία ήττα σε 6 παιχνίδια. Μάλιστα η μόνη ήττα για τον Φιλαθλητικό ήρθε στην Κρήτη, από το Ηράκλειο και αυτή στον πόντο.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πως τους περιμένει ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή, στο οποίο είναι βέβαιο πάντως πως ο η Κρητική ομάδα μπορεί να φύγει με το πρώτο εκτός έδρας ροζ φύλλο αγώνα. Η προετοιμασία του ΟΦΗ ξεκίνησε χθες και  θα συνεχιστεί σήμερα με διπλή προπόνηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook