Πρόβλημα και με Παπαδάκη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον ΟΦΗ με τον Φώτη Τακιανό εν όψει της αναμέτρησης με τον Φιλαθλητικό εκτός του Καραδολάμη όπως όλα δείχνουν να μην υπολογίζει και στις υπηρεσίες του Μύρωνα Παπαδάκη.

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ ήρθε δια πυρός και σιδήρου ωστόσο εκτός από την βαθμολογική συγκομιδή και την τόνωση στο ψυχολογικό κομμάτι φέρνει και αγωνιστικές απώλειες για τον ΟΦΗ. Ο Μύρων Παπαδάκης, όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι στη διάθεση του Φώτη Τακιανού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Φιλαθλητικό στο Ζωγράφου.

Έτσι μετά τον Δημήτρη Καραδολάμη, στην απουσία του οποίου έχει συνηθίσει πλέον ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη “πονοκέφαλο” που καλείται να την αντιμετωπίσει. Το πρόβλημα των δύο αυτών παικτών δεν είναι και το μοναδικό για τον ΟΦΗ με τον Φώτη Τακιανό να βλέπει στην έναρξη της προετοιμασίας του εκτός των Καραδολάμη και Παπαδάκη να απουσιάζουν και οι Βουκαντίνοφ και Πετράκης. Οι δύο παίκτες του ΟΦΗ προτιμήθηκε να ξεκουραστούν σήμερα και χθες, κάτι που ίσως να γίνει και στην αυριανή προπόνηση, ωστόσο αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του Τακιανού για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook