Τέλος ο Βουκαντίνοφ από τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, ο Ιβάν Βουκαντίνοφ αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ λόγω της αγωνιστικής του συμπεριφοράς και ήδη ξεκίνησε η αναζήτηση του αντικαταστάτη του!

Ο Σέρβος γκαρντ δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες των ανθρώπων του ΟΦΗ ενώ από ένα σημείο και μετά δεν εμφανιζόταν και πολύ… συνεπής στις υποχρεώσεις του. Η συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση να βγει το “διαζύγιο” μεταξύ των δύο πλευρών ενώ το οριστικό τέλος δόθηκε σήμερα σε συνάντηση που έγινε και παρόντες ήταν ο Μάνος Ξημέρης, ο Φώτης Τακιανός και ο 31χρονος γκαρντ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι η συμπεριφορά του Βουκαντίνοφ είχε εξοργίσει ακόμα και τον ίδιο τον Τακιανό που αποτελούσε προσωπική του επιλογή. Πάντως, ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να μείνει με “σταυρωμένα χέρια” και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Δεν αποκλείεται ο ΟΦΗ να έχει βρει παίκτη εντός της εβδομάδας ωστόσο πολύ δύσκολα θα δώσει το παρόν στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο το Ηράκλειο το προσεχές Σάββατο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook