Προετοιμασία χωρίς προβλήματα γίνεται;… Δεν γίνεται

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με δύο σημαντικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ με τους Παπαδάκη και Καραδολάμη να απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας. 

Στην χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ, όπως και σε αυτή της Δευτέρας ο Φώτης Τακιανός είδε τους Καραδολάμη και Παπαδάκη να απουσιάζουν κάτι το οποίο θα συμβεί και σήμερα. Ο Καραδολάμης συνεχίζει να αντιμετωπίζει το πρόβλημα που έχει εδώ και καιρό ενώ αυτός ήταν και ο λόγος που στο παιχνίδι κόντρα στην ΚΑΠ αγωνίστηκε μόλις για ένα λεπτό καθώς στην συνέχεια ένιωσε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ του ΟΦΗ αναμένεται να απουσιάσει στο προσεχές τοπικό ντέρμπι με το Ηράκλειο.

Όσον αφορά το τραυματισμό του Παπαδάκη είναι το γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο και θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο στην διακοπή του πρωταθλήματος λόγο Χριστουγέννων. Ο Παπαδάκης το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει ένα μέρος του προγράμματος την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα είναι “ετοιμοπόλεμος” στον βαθμό που είναι βέβαια αυτό δυνατό για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Ηράκλειο.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί σήμερα με μία απογευματινή προπόνηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook