Να ξεκινήσει την αντεπίθεση του από το Λίντο θέλει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Tην νίκη που θα του δώσει το έναυσμα για την αντεπίθεση ψάχνει σήμερα στο κλειστό του Λίντο ο ΟΦΗ με αντίπαλο το Ηράκλειο (16:45 Live Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr)

Ηράκλειο και ΟΦΗ βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και θέλουν επιτακτικά βαθμούς για να ανασάνουν βαθμολογικά. Οι κυανόλευκοι μετράνε 2 νίκες σε 8 παιχνίδια ενώ η ομάδα του Φώτη Τακιανού σε ισάριθμες αναμετρήσεις έχει πάρει το ροζ φύλλο αγώνα μόνο μία φορά.

Η πρώτη σύγκρουση των δύο ομάδων σε επίπεδο Α2, είναι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας και για τους δύο, μιας και δίνουν κοινή μάχη για να κρατηθούν στην κατηγορία. Τα προβλήματα δεν λείπουν και για της δύο ομάδες καθώς ο Βασίλης Ράλλης δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματία Σακελλαράκης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μάριου Αρναουτάκη.

Από την άλλη πλευρά ο Φώτης Τακιανός θα πρέπει να διαχειριστεί τον χρόνο όσον αφορά τη συμμετοχή του Μύρωνα Παπαδάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Καραδολάμη, ο οποίος αν και ακολουθεί κανονικά τις προπονήσεις από την Τετάρτη δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook