Έκλεισε ο Ματαλόν και υπογράφει!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η Επιτροπή Μπάσκετ έκανε αυτό που έπρεπε και έδωσε το “οκ” για την μεταγραφή του Ματαλόν προχωρώντας σε συμφωνία με τον 23χρονο πλέι μέικερ. Μετά τις γιορτές στο Ηράκλειο που θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Ο νεαρός πλέι μέικερ τα βρήκε σε όλα με τον ΟΦΗ και θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μετά τις γιορτές (μιας και ακολουθεί 15νθημερη διακοπή) όπου θα ενσωματωθεί στην ομάδα. Έτσι, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τα “ασπρόμαυρα” στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, η Επιτροπή Μπάσκετ έκανε αυτό που έπρεπε και προχώρησε στην μεταγραφή που ήθελε ο Φώτης Τακιανός και πλέον άπαντες στον ΟΦΗ χρειάζεται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου η ομάδα να αλλάξει πρόσωπο.

Όπως είχε γράψει το Gentikoule από το βράδυ της Δευτέρας, στον ΟΦΗ είχαν αποφασίσει να κινηθούν για την ενίσχυση της ομάδας και χθες το βράδυ αργά αποφασίστηκε να προχωρήσει η ομάδα στην απόκτηση του Μάριου Ματαλόν.

Ο  νεαρός πλέι μέικερ με δηλώσεις του στο Gentikoule την προηγούμενη εβδομάδα είχε επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ των επαφών που είχε με τον ΟΦΗ και τελικά η μεταγραφή του ολοκληρώνεται. Με την απόκτηση του Μάριου Ματαλόν, ο ΟΦΗ βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α1 (πέρυσι με τον Ηλυσιακό) ενώ θα είναι άμεσα διαθέσιμος μιας και θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook