To μικρότερο ρόστερ της κατηγορίας αυτό του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το μικρότερο ρόστερ της κατηγορίας έχει ο ΟΦΗ σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες τις κατηγορίας που δουλεύουν με περισσότερους παίκτες.

Ο Φώτης Τακιανός από την αρχή της σεζόν είναι αναγκασμένος λόγω και των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας να δουλεύει με ένα μικρό ρόστερ ώστε η διοίκηση του ΟΦΗ να μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν αναγκάσει τον τεχνικό του ΟΦΗ να προσπαθεί να βγάζει “λαγούς” από το καπέλο του, ενώ χαρακτηριστικό των δυσκολιών που υπήρχαν είναι πως ο ΟΦΗ έχει πάει σε παιχνίδι, χωρίς μέσα στην εβδομάδα να γίνει προπονητικό διπλό καθώς δεν υπήρχε ο κατάλληλος αριθμός παικτών.

Το ρόστερ του ΟΦΗ μετά την φυγή του Βουκαντίνοφ αποτελείται από τους Πρόδρομο Τσερκιτσόγλου, Αλέξανδρο Πετράκη, Μύρωνα Παπαδάκη, Δημήτρη Καραδολάμη, Βασίλη Κιτσούλη, Κώτσα Μπαλάφα, Τάσο Τραϊανό,Κρουμ Ντοϊτσίνοφ. Σ’αυτούς πρέπει να προσθέσουμε και τους Γιούρι Κιρίτση και Αργύρη Σιώπη που είτε δεν έχουν αγωνιστεί στο πρωτάθλημα είτε έχουν πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, ενώ παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται και ο Μάριος Ματαλόν, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook