Βασίλης Ξημέρης στο Gentikoule: “Δυσαναπλήρωτο το κενό του Νίκου Γαλυφιανάκη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ μιλώντας στο Gentikoule αποχαιρέτησε το Νίκο Γαλυφιανάκη και συγκινημένος έκανε λόγο για έναν πραγματικό άνθρωπο που ήταν στην οικογένεια του ΟΦΗ από μικρό παιδί. Σύσσωμο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη στην κηδεία του.

Σοκαρισμένη η οικογένεια του ΟΦΗ στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Νίκου Γαλυφιανάκη θα τον αποχαιρετήσει σύσσωμη σήμερα το μεσημέρι στην κηδεία του που θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Αρκαλοχώρι.

Ο Βασίλης Ξημέρης μιλώντας στο Gentikoule και φανερά συγκινημένος και στενοχωρημένος τόνισε ότι “είμαστε βαθιά συγκινημένοι και στενοχωρημένοι στην οικογένεια του ΟΦΗ για τον απρόσμενο πρόωρο χαμό του Νίκου Γαλυφιανάκη. Ειδικότερα εγώ αισθάνομαι πολύ λυπημένος τον οποίο γνώριζα από αθλητή, από μικρό παιδί που τον είχαμε στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ και στην συνέχεια ως προπονητή. Εύχομαι στην οικογένεια του τα συλλυπητήρια μας και εμείς θα τον θυμόμαστε έτσι όπως τον γνωρίσαμε. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο γιατί πάνω από όλα ήταν άνθρωπος αλλά και άνθρωπος που αγαπούσε το σωματείο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook