“Καλό ταξίδι φίλε Νίκο…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ αποχαιρέτησε το Νίκο Γαλυφιανάκη ενώ θα τηρηθεί ένα λεπτό σιγής στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ο μεγάλος εργάτης του Κρητικού μπάσκετ και μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ, ο Νίκος Γαλυφιανάκης,  έχασε σήμερα την μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία μόλις 49 ετών, σκορπώντας την θλίψη και την στενοχώρια σε όλη την Κρήτη και στον ΟΦΗ όπου ήταν υπεύθυνος των ακαδημιών.
Ο Νίκος Γαλυφιαννάκης υπηρέτησε πιστά την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Πρώτα ως αθλητής ξεκινώντας σε ηλικία 12 ετών όπου αγωνίστηκε έως και το τέλος της μπασκετικής του καριέρας χωρίς ποτέ να μεταβεί σε κάποιο άλλο σύλλογο και εν συνεχεία ως προπονητής και υπεύθυνος των ακαδημιών μπάσκετ της «ασπρόμαυρης» ομάδας.

Η κηδεία του θα γίνει στο Αρκαλοχώρι. σήμερα το μεσημέρι στις 3.00.


ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ που συνήλθε έκτακτα με το άκουσμα του χαμού του υπεύθυνου των Ακαδημιών Μπάσκετ του ΟΦΗ, Γαλυφιανάκη Νίκου αποφάσισε ομόφωνα:
-Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια της οικογένειας του ΟΦΗ στους δικούς του.
-Να παραστούν στη κηδεία τα μέλη του Δ.Σ.
– Να κατατεθεί αντί στεφάνου χρηματικό ποσό υπέρ του ιδρύματος ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.
-Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του στον αγώνα για το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ ΟΦΗ – ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στις 05/01/2013.

Ο ΟΦΗ χάνει ακόμη, ανέλπιστα ένα μέλος της μεγάλης του οικογένειας.
Είναι βαρύ το πένθος για όλη την αθλητική οικογένεια που βλέπει ακόμη ένα μέλος της να φεύγει για το ταξίδι που δεν έχει επιστροφή.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον άξιο προπονητή και άνθρωπο.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ………..

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης αναφερόμενος στον χαμό του Νίκου Γαλυφιανάκη ανέφερε :«είμαστε βαθιά συγκινημένοι και στενοχωρημένοι στην οικογένεια του ΟΦΗ για τον απρόσμενο πρόωρο χαμό του Νίκου Γαλυφιανάκη. Ειδικότερα εγώ αισθάνομαι πολύ λυπημένος γιατί τον γνώριζα από αθλητή, από μικρό παιδί που τον είχαμε στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ και στην συνέχεια ως προπονητή. Εύχομαι στην οικογένεια του τα συλλυπητήρια μας και θα τον θυμόμαστε έτσι όπως τον γνωρίσαμε. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο γιατί πάνω από όλα ήταν άνθρωπος αλλά και άνθρωπος που αγαπούσε το σωματείο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook