Το Gentikoule υποδέχθηκε τον Μάριο Ματαλόν (vds)

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

To Gentikoule βρέθηκε στην άφιξη του Μάριου Ματαλόν στο Ηράκλειο και εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΦΗ.

Ο νεαρός πλέι μέικερ του ΟΦΗ έφτασε λίγο πριν τις 19:00 στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης και τον υποδέχθηκε το μέλος της Επιτροπής Μπάσκετ Ηρακλής Σφακιανάκης. Στην συνέχεια  κατευθείαν μετά τις δηλώσεις που μας έκανε πήρε τον δρόμο για το ΒΑΚ όπου θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τα “ασπρόμαυρα” και θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Μάριος Ματαλόν μίλησε στο Gentikoule για την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ, την αυριανή αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου και την ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται.

Αναφερόμενος στην ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται και αν το αγχώνει το γεγονός πως απέχει από αγωνιστικούς ρυθμούς για περίπου ένα εξάμηνο, ενώ ταυτόχρονα καλείται να καλύψει και το κενό του τραυματία Παπαδάκη είπε:

Η αλήθεια είναι πως έχω μείνει για ένα διάστημα έξω αλλά δεν με αγχώνει αυτό το γεγονός. Μπορώ να πω πως προπονούμαι περισσότερο ίσως και από τα παιδιά που είναι μέσα στην ομάδα. Δουλεύω καθημερινά 3 ώρες στο γήπεδο και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Σωματικά είμαι έτοιμος. Ίσως χρειαστώ λίγα λεπτά για να βρω τα πατήματα μου, αλλά θεωρώ πως θα το ξεπεράσω πολύ γρήγορα και θα τα βρω από τον πρώτο αγώνα. 

Για το αυριανό παιχνίδι με την Νίκη Βόλου και για την συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει ο ίδιος, ο οποίος μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά τόνισε: 

Eτσι πρέπει είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση. Μίλησα και με τα παιδιά πιο πριν. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αναγκαστικά θα κάνω μια προπόνηση και κατευθείαν στον αγώνα αύριο.Πιστεύω πως αν και δεν έχω δει κάποια πράγματα, αύριο είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του αγώνα. Είναι ένα ματς που οπωσδήποτε πρέπει να το πάρουμε και πιστεύω πως αύριο μετά τον αγώνα θα είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Eρωτηθείς για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το “ναι” στον ΟΦΗ και αν μίλησε με κάποιους εκ των Καραδολάμη, Παπαδάκη και Κιτσούλη με τους οποίους έχει υπάρξει συμπαίκτης στο παρελθόν δήλωσε: 

Η αλήθεια είναι πως μίλησα με τα παιδιά. Μίλησα με τον Δήμητρη Καραδολάμη που έχω πιο πολλές επαφές, με τον Βασίλη και τον Μύρωνα.Αυτός που μίλησε περισσότερα ήταν ο Δημήτρης και μου εξήγησε την κατάσταση στην ομάδα. Για να είναι εδώ τρία χρόνια κάτι σημαίνει. Μου είπε ως γίνεται μια υγιής προσπάθεια.Μίλησα και με τον Βασίλη και μου είπε ακριβώς τα ίδια και δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω.  Μίλησα και με τον κόουτς που είναι και το πιο βασικό. Μου έδωσε να καταλάβω πως η διοίκηση απαρτίζεται από άτομα που προσπαθούν για το σύλλογο. Ο κόσμος είναι γύρω από την ομάδα. Εννοείται πως η θέση που βρίσκεται η ομάδα δεν της αξίζει να βρίσκεται και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να την βγάλουμε από εκεί.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook