«Σφίγγουν την θηλιά» στον ΟΦΗ τα οικονομικά προβλήματα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το οικονομικό πρόβλημα και η… «μοναξιά» του ΟΦΗ θα είναι το αντικείμενο συζήτησης της έκτακτης συνέντευξης τύπου που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Η Επιτροπή Μπάσκετ θα πραγματοποιήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τρίτης (live 12.00 Gentikoule) όπως είχαμε αποκαλύψει και το περασμένο Σάββατο.

Παρά τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια που ακούστηκαν το περασμένο καλοκαίρι, ο ΟΦΗ βρέθηκε ξανά μόνος και αβοήθητος. Η βοήθεια δεν ήρθε ποτέ και από κανέναν με αποτέλεσμα ξανά να έρθει η λύση (όσο ήταν δυνατόν) από τους Βασίλη και Μάνο Ξημέρη σε οικονομικό επίπεδο – (αλλά και άλλων μελών της Επιτροπής Μπάσκετ που συνεισέφεραν οικονομικά) ώστε ο ΟΦΗ να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2.

Παρ’ όλα αυτά, όσες υποσχέσεις για βοήθεια και αν δόθηκαν, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μπάσκετ είναι τόσα πολλά που δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα.

Αυτός είναι και ο λόγος που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος του ΟΦΗ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Θα γίνει μια προσπάθεια ώστε να υπάρξει συσπείρωση και παράλληλα να αναζητηθούν οικονομικοί πόροι, ικανοί να βγάλουν την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο και να πορευτεί με ηρεμία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook