Σε ρυθμούς Λευκάδας ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας εντείνει ο ΟΦΗ με το θετικό κλίμα να έχει επιστρέψει στην ομάδα μετά και τη νίκη επί της Νίκης Βόλου.

Στον ΟΦΗ έχουν επιστρέψει τα χαμόγελα μετά την επικράτηση επί της Νίκης Βόλου και θέλουν αυτά να συνεχιστούν. Τα διοικητικά τεκταινόμενα είναι κάτι που απασχολεί τους παίκτες, ωστόσο και οι ίδιοι βλέπουν τις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς επιτροπής και έτσι παραμένουν προσηλωμένοι στους στόχους τους.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού έχει μια σειρά αγώνων που μπορούν να την φέρουν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και αυτό θα επιδιώξουν στην ομάδα. Η νίκη του περασμένου Σαββάτου έχει φέρει αισιοδοξία στην ομάδα και στον ΟΦΗ θέλουν και το πρώτο ροζ φύλλο εκτός έδρας κάτι που θα επιδιώξουν να πάρουν στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Δόξα Λευκάδας το Σάββατο.

Ο Φώτης Τακιανός βλέπει όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά εκτός του Μύρωνα Παπαδάκη, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μέσα στον Φεβρουάριο και του Μάριου Ματαλόν, ο οποίος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη λόγω του οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει και την Παρασκευή θα μεταβεί στην Λευκάδα οπού και εκεί θα βρει την υπόλοιπη ομάδα και με μία προπόνηση θα ριχτεί στην “μάχη” του Σαββάτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook