Μεγάλο UNFAIR από την Δόξα Λευκάδας που δεν δίνει γήπεδο για προπόνηση στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Δόξα Λευκάδας παίζει την μισή κατηγορία στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΟΦΗ το Σάββατο και κάνει ότι μπορεί ώστε να μην δοθεί γήπεδο στην Κρητική ομάδα για να πραγματοποιήσει εκεί την τελευταία της προπόνηση. 

Σε μία κίνηση τουλάχιστον UNFAIR προβαίνει η Δόξα Λευκάδας η οποία κάνει ότι μπορεί για να μην μπορέσει ο ΟΦΗ να πραγματοποιήσει στο νησί του Ιονίου την τελευταία του προπόνηση. Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς και ακτοπλοϊκώς στην συνέχεια για την Λευκάδα.

Η διοίκηση του συλλόγου έχει επικοινωνήσει από την αρχή της εβδομάδας με ομάδες της Λευκάδας ώστε να παραχωρηθεί κάποιο γήπεδο για να πραγματοποιήσουν εκεί οι “ασπρόμαυροι” την τελευταία τους προπόνηση, ωστόσο όλες οι απαντήσεις που έχουν πάρει είναι αρνητικές καθώς -επιτρέψτε μας την έκφραση- έχει πέσει σήμα.

Στον ΟΦΗ ελπίζουν πως έστω και την ύστατη ώρα θα βρεθεί κάποια ομάδα να παραχωρήσει το γήπεδο της και έτσι ο Φώτης Τακιανός θα μπορέσει να δώσει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του αλλά και ο Μάριος Ματαλόν να κάνει έστω μία προπόνηση πριν το παιχνίδι του Σαββάτου!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook