Κιτσούλης: “Τιμή και χαρά που αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για την σπουδαία νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά αλλά και την παρουσία του στον ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Βασίλης Κιτσούλης που εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Από το «χεράκι» έχει πάρει τον ΟΦΗ ο 29χρονος φόργουορντ και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε την πίστη του για την παραμονή στην Α2. Με 21 πόντους κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 τόνισε για τη νίκη της ομάδας ότι «δεν περιμέναμε ότι θα ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι αλλά είχαμε πει ότι αν δεν κερδίζαμε, δεν θα βγαίναμε από το γήπεδο. Ήταν ένας τελικός για εμάς και είπαμε ότι μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο, δίνουμε το 100% για να το κερδίσουμε».

Έξι μήνες στο Ηράκλειο, ο Βασίλης Κιτσούλης δεν δείχνει καθόλου μετανιωμένος για την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ και δεν κρύβει την χαρά του που φοράει τα «ασπρόμαυρα».

Αναλυτικά όσα είπε στον Athletic Radio 104,2 ο Βασίλης Κιτσούλης

Για το παιχνίδι με τον Κόροιβο: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με καλούς και έμπειρους παίκτες. Όμως, εμείς είμαστε σε μια ανοδική πορεία, άσχετα με το παιχνίδι με την Δόξα όπου χάθηκε λόγω της κόπωσης αφού δεν μαζευόμαστε ούτε για προπόνηση! Είμαι στα 29 και πρώτη φορά στην ζωή μου είδα να μαζεύονται τόσες πολλές ατυχίες. Όμως με τον Κόροιβο θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να ανασάνουμε ακόμα περισσότερο».

Για τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ: «Νομίζω ότι ήταν το σύνολο των προβλημάτων. Οι τραυματισμοί, το πρόγραμμα στα πρώτα παιχνίδια και επηρεαζόμαστε αρκετά όταν πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και λείπουν 2 και 3 παίκτες. Όταν λιγοστεύουν οι παίκτες και παίζει ρόλο η κούραση τότε κάπως επηρεαζόμαστε και εμείς».

Για την πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ: «Κάποια στιγμή η ομάδα θα μπορέσει να δει τα πράγματα και με άλλο μάτι. Όταν παίζουμε συνέχεια με την πλάτη στον τοίχο και έχουμε πίεση τότε δεν αποδίδουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Εφόσον ηρεμήσαμε και είμαστε πιο πλήρεις παίζουμε καλύτερα και με ψυχολογία».

Για την παρουσία του κόσμου: «Να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο για την στήριξη και μας στηρίζει στα δύσκολα. Όταν πηγαίνουμε στο 1-8, στο 2-9 τότε απογοητεύεται και εκείνος. Δεν τους αδικώ γιατί και εγώ είμαι οπαδός και έτσι σκέφτομαι. Όμως, τους αξίζει ένα μπράβο γιατί στα δύσκολα είναι στο πλευρό μας».

Για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα του ΟΦΗ: «Γενικά, δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προβλήματα που υπάρχουν. Όμως, στον ΟΦΗ υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και κάνουν την μεγαλύτερη προσπάθεια για να μην μας λείπει τίποτα. Αξίζουν ένα μπράβο οι άνθρωποι που είναι στον ΟΦΗ γιατί κάνουν τεράστια προσπάθεια για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με εμάς».

Για το αν το μετάνιωσε που ήρθε στον ΟΦΗ: «Δεν μετανιώνω που ήρθα στον ΟΦΗ. Ίσα – ίσα που είμαι χαρούμενος γιατί αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ που εκπροσωπεί ένα νομό και μια ολόκληρη Κρήτη. Πιστεύω ότι θα σώσουμε την ομάδα και θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook