Unfair της Κηφισιάς σε βάρος του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με μια unfair συμπεριφορά, η Κηφισιά υποχρεώνει τον ΟΦΗ να πάει στην Αθήνα με τριπλάσια έξοδα. Σκέψεις στον ΟΦΗ για χρησιμοποίηση εφήβων στο παιχνίδι της Κυριακής που είναι πιθανό να γίνει!

Η ιστορία έχει ως εξής: Λόγω της απεργίας της Π.Ν.Ο., το ματς από Σάββατο, πήγε Κυριακή. Όμως μετά τη νέα παράταση που δόθηκε στην απεργία, όλα έδειχναν ότι θα υπήρχε εκ νέου αναβολή.

Και ενώ η ΕΟΚ δεν είχε πρόβλημα να μεταθέσει το παιχνίδι – ξαφνικά η Κηφισιά είπε «όχι» στο αίτημα του ΟΦΗ υποχρεώνοντας τον ουσιαστικά να ταξιδέψει με αεροπλάνο, κάτι που θα τριπλασιάσει τα έξοδα μεταφοράς της ομάδας από την Κρήτη στην Αθήνα.

Όπως γίνεται κατανοητό, στον ΟΦΗ έγιναν έξαλλοι από την στάση της Κηφισιάς μιας και η διαφορά δυναμικότητας οπότε δεν υπήρχε ο λόγος να προχωρήσουν σε αυτό το… unfair προς τον σύλλογο.

Η ΕΟΚ σαν άλλος «Πόντιος Πιλάτος» δεν παίρνει θέση και ουσιαστικά υποχρεώνει τον ΟΦΗ να ταξιδέψει στην Αθήνα κάνοντας τα τριπλάσια έξοδα προκειμένου να μην μηδενιστεί. Κάτι που καταλαβαίνουν όλοι, πόσο μεγάλη «πληγή» θα αποτελέσει για τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στον ΟΦΗ είναι διατεθειμένοι να κατεβάσουν ομάδα με 5 έφηβους και κατ’ αυτόν τον τρόπο θα δείξουν σε όλη την «μπασκετική» Ελλάδα ότι το ήθος και η αξιοπρέπεια δεν εξαρτάται από τα ευρώ του κάθε… νεόπλουτου παράγοντα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook