Tακιανός στο Gentikoule: “Όσοι αγαπάμε τον ΟΦΗ να γίνουμε ένα αλλιώς δεν θα υπάρχει σωτηρία”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Φώτης Τακιανός μιλώντας στο Gentikoule για το παιχνίδι της Κυριακής με τους Ίκαρους Σερρών έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στις εξέδρες του ΒΑΚ και να σπρώξει τους παίκτες του στη νίκη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε πως η ομάδα για να βγει από το αδιέξοδο χρειάζεται συσπείρωση και το σημαντικότερο όλων είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Τακιανός μιλώντας στο Gentikoule: “Mπαίνοντας στον 2ο γύρο το καθεστώς θα είναι πως δεν θα έχουμε δυνατότητα να διορθώσουμε κάτι αν πάει λάθος. Με αυτή την λογική είναι κομβική σημασίας το παιχνίδι της Κυριακής με τους Ίκαρους Σερρών.  Αν δούμε την βαθμολογική μας θέση θα πρέπει να κάνουμε νίκες. Δεν μπορούμε να σημαδέψουμε παιχνίδια, τα κυνηγάμε όλα και ειδικά της έδρας μας. Παίζουμε με μία καλή ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αντιτάξουμε τον ενθουσιασμό και την δίψα που έχουμε για τη νίκη και να προσθέσουμε νίκες στην χρονιά μας. Οι Ίκαροι είναι μια καλή ομάδα και έμπειρη και σίγουρα αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι να έχει ενεργό ρόλο και ο κόσμος στο παιχνίδι. Παίκτες και προπονητές καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει. Έχουνε μείνει 2,5 μήνες για να τελειώσει το πρωτάθλημα και αυτό τον καιρό πρέπει όσοι αγαπάμε τον ΟΦΗ να  γίνουμε ένα αλλιώς δεν θα υπάρχει σωτηρία για την ομάδα.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook