Στην τελική ευθεία για την αντεπίθεση του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Να ξεκινήσει την αντεπίθεση του αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τους Ίκαρους Σερρών θέλει ο ΟΦΗ.

Τα περιθώρια στενεύουν για τον ΟΦΗ, ο οποίος πλέον καλείται να τα δίνει όλα σε κάθε αγωνιστική και να παίρνει ότι περισσότερο μπορεί ώστε στο τέλος να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την παραμονή του στην κατηγορία.

Στον ΟΦΗ πιστεύουν στις δυνατότητες τους και παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν κυρίως λόγω των τραυματισμών που δεν αφήνουν την ομάδα να προπονηθεί έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση της. Στην ομάδα πλέον έχουν στρέψει εδώ και μέρες την προσοχή τους  στο παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών, ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι για τον ΟΦΗ, ο οποίος όμως καλείται να το πάρει αντιπαραθέτοντας την ανάγκη του για νίκη απέναντι σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα με τα γνωστά προβλήματα, δηλαδή χωρίς τον τραυματία Παπαδάκη, ενώ την Παρασκευή θα βρίσκεται στο Ηράκλειο ο Μάριος Ματαλόν, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Τα ευχάριστα έρχονται πάντως από τον Τάσο Τραϊανό, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει πολύ γρηγορότερα απ’οτι αρχικά αναμενόταν στην ενεργό δράση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook