ΜΕΓΑΛΗ νίκη του ΟΦΗ με ηγέτες Καραδολάμη και Ματαλόν!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δύο τους πήραν τον ΟΦΗ στις πλάτες τους στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα παραμένει ζωντανή μετά τη νίκη επί των Ίκαρων Σερρών με 69-66!

Οι Ίκαροι Σερρών μπήκαν δυνατά στο παρκέ του ΒΑΚ και κατάφεραν να προηγηθούν με 8-11 και 10-16 ωστόσο ο ΟΦΗ με τρίποντο του Ματαλόν στην εκπνοή του δεκαλέπτου μείωσε στον πόντο (15-16).

Οι Ίκαροι Σερρών συνέχισαν να έχουν το προβάδισμα στην δεύτερη περίοδο με τον Κώστα Μπαλάφα να παίρνει την σκυτάλη στο σκοράρισμα. που ωστόσο έβρισκαν λύσεις στην επίθεση με αποτέλεσμα να ξεφύγουν ακόμα και με 8 πόντους (23-31).
Το ημίχρονο βρήκε τους Ίκαρους Σερρών να προηγούνται και στις αρχές της 3ης περιόδου ανεβάζοντας, για πρώτη φορά, την διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων (30-41). Κάπου εκεί στον ΟΦΗ κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε άλλο περιθώριο απώλειας βαθμών και ο Καραδολάμης με δύο συνεχόμενα τρίποντα μείωσε στους 3 πόντους (40-43)!

Ο ΟΦΗ με συνολικό ρεκόρ 22-7 πήρε διαφορά 7 πόντων (53-47) ωστόσο το προβάδισμα εξανεμίστηκε γρήγορα και οι Ίκαροι Σερρών ισοφάρισαν άμεσα με 53-53.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ματαλόν!

Στο φινάλε του αγώνα, ο Μάριος Ματαλόν πήρε από το χέρι τον ΟΦΗ και πέτυχε σε 30 δευτερόλεπτα – και με κρύο αίμα στις βολές – τους 12 τελευταίους πόντους του ΟΦΗ (οι 9 με βολές) δίνοντας στην ομάδα μια τεράστια νίκη που την διατηρεί ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής.

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι και το δραματικό φινάλε 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook