Iκανοποίηση στον ΟΦΗ και πίστη για αντεπίθεση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΟΦΗ όπου έχουν επιστρέψει τα χαμόγελα ενώ είναι διάχυτη η αισιοδοξία για αντιστροφή της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Η νίκη επί των Ίκαρων Σερρών έδωσε το φιλί ζωής που χρειαζόταν ο ΟΦΗ, ωστόσο η ομάδα παραμένει στην εντατική. Ήδη στον ΟΦΗ έχουν στρέψει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα -αν και η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα γίνει την μεθεπόμενη εβδομάδα καθώς υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο-, εκεί που η ομάδα του Φώτη Τακιανου θα κάνει ότι μπορεί κόντρα σε μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο.

Στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την εμφάνιση των Ματαλόν και Καραδολάμη στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στους Ίκαρους Σερρών. Ο πρώτος αποδεικνύεται λίρα εκατό για τον ΟΦΗ καθώς αν και κάνει μία ή το πολύ δύο προπονήσεις πριν τα παιχνίδια πάντα δίνει λύσεις, ενώ ο Καραδολάμης έχει ανεβάσει την απόδοση του στα τελευταία παιχνίδια προσθέτοντας αρκετούς πόντους.

Αμφότεροι σε ένα παιχνίδι που ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα Βασίλης Κιστούλης έμεινε ρηχά έδωσαν πολύτιμες λύσεις και πήραν την ομάδα από το χέρι οδηγώντας την στη νίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook