Ματαλόν στο Gentikoule: “Δεν υπάρχουν περιθώρια για ήττα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ως μια ευκαιρία να καλύψει ο ΟΦΗ το χαμένο έδαφος βλέπει την αναμέτρηση με το Παγκράτι ο Μάριος Ματαλόν, ο οποίος μιλώντας στο Gentikoule αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι και έδειξε σίγουρος πως η ομάδα του θα πάρει το παιχνίδι εφόσον είναι συγκεντρωμένη. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Ματαλόν μιλώντας στο Gentikoule

Για την αυριανή αναμέτρηση με το Παγκράτι και το γεγονός πως ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του…

“Είναι ένα από τα “must win” παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας και δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε. Έχουμε συνηθίσει να  παίζουμε παιχνίδια με τέτοια πίεση και μέχρι τώρα έχουμε αποδείξει πως κοντρολάρουμε την πίεση και συνήθως παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Βέβαια η διαφορά σε αυτό το ματς είναι πως θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας δυστυχώς αλλά ελπίζω και πιστεύω πως ακόμα και έτσι θα τα καταφέρουμε.”

Για το αν το αυριανό παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για τον ΟΦΗ να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του δεδομένου και του ότι οι ανταγωνιστές του στην μάχη της παραμονής δίνουν δύσκολο παιχνίδια…

“Σίγουρα είναι μια ευκαιρία να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και νομίζω πως το αυριανό παιχνίδι είναι ιδανικό γι’αυτό.”

Έχετε αναμετρηθεί δύο φορές με το Παγκράτι μέχρι στιγμής, μία για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο. Μπορεί να μην ήσουν μέλος της ομάδας τότε όμως σίγουρα θα έχεις μια εικόνα για τον προσεχή αντίπαλο σας. Τι πρέπει να προσέξει ο ΟΦΗ στον αυριανό αγώνα ώστε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα;

“Θεωρώ πως πρέπει να προσέξουμε τον κακό μας εαυτό. Όταν είμαστε εμείς καλοί μπορούμε να κοντράρουμε και να κερδίσουμε σχεδόν όλες τις ομάδες  της κατηγορίες, όπως αντίστοιχα αν είμαστε κακοί μπορούμε να χάσουμε απ’όλες. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι πιστεύω πως αύριο θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook