Βασιλόπουλος: “Στον ΟΦΗ το άγχος”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Φώτης Βασιλόπουλος μίλησε στο athleticradio.gr για την σημερινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με το Παγκράτι και τόνισε πως το άγχος είναι στην πλευρά του καθώς παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά στην μάχη της παραμονής. 

Aποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια στην μηχανή του Δημήτρη Λιόγα, καθώς δίνει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του σκοράροντας αλλά και “ταΐζοντας” τους συμπαίκτες του κάτι που αποδεικνύουν και τα στατιστικά του καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα μοιράζοντας 90 ασίστ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Φώτη Βασιλόπουλο, τον οποίο ο ΟΦΗ θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα αν θέλει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα στην σημερινή αναμέτρηση.

Ο 27χρονος πλέι-μέικερ του Παγκρατίου μίλησε στο athleticradio.gr για την σημερινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και με τα λεγόμενα του έδειξε να αποποιείται τον τίτλο του φαβορί για την ομάδα του λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Βασιλόπουλος μιλώντας στο athleticradio.gr.

Φώτη έχετε αναμετρηθεί ήδη δύο φορές φέτος με τον ΟΦΗ, είναι μια ομάδα που την γνωρίζετε καλά και σήμερα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή της. Πως βλέπεις το σημερινό παιχνίδι;

Έχουμε αναμετρηθεί δύο φορές φέτος αλλά το σημερινό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Στο παιχνίδι του κυπέλλου η δική μου ομάδα δεν είχε διαμορφωθεί ακόμα και κατέβηκε με λίγους παίκτες. Στο δεύτερο ματς για το πρωτάθλημα έγινε ένα δυνατό παιχνίδι αλλά ο ΟΦΗ είχε προβλήματα τραυματισμών εκείνη την περίοδο. Σήμερα παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά και σίγουρα το άγχος είναι με το μέρος του. Θα έλεγα ότι εμείς πάμε να διασκεδάσουμε το παιχνίδι κυρίως, ταξιδεύουμε την ίδια μέρα του αγώνα και κατεβαίνουνε με 7-8 παίκτες εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμών οπότε δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Είμαστε σε μία βαθμολογική θέση που είναι εντός του αρχικού μας προγραμματισμού και θα χρειαστούμε μία με δύο νίκες ακόμα για να σιγουρέψουμε την παραμονή μας. Προσωπικά εύχομαι να γυρίσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι τραυματίες μας για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Θεωρείς ότι έχετε κάποιο πλεονέκτημα στην σημερινή αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ;

Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, Η ομάδα μου κατεβαίνει τελείως ελλιπείς σε αυτό το παιχνίδι και δεν γίνεται να υπάρχει σύγκριση.

Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί χωρίς την συμπαράσταση των οπαδών του δεν θεωρείς ότι σας δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα;

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πλεονέκτημα για την ομάδα γιατί ξαναλέω ότι κατεβαίνει με μία ελλιπείς αποστολή. Σίγουρα ο ΟΦΗ παίρνει ώθηση από τον κόσμο του αλλά δεν θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό θα επηρεάσει. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook