Απογοητευτικός ο ΟΦΗ για 20 λεπτά και πλέον δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πέταξε στα σκουπίδια την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και πετυχαίνοντας… καλάθι με το σταγονόμετρο στην επανάληψη γνώρισε την ήττα από το Λαύριο που τον διατηρεί καθηλωμένο στην ζώνη του υποβιβασμού.

Σε ένα από τα παιχνίδια που ήταν κομβικής σημασίας για τον ΟΦΗ, οι παίκτες του Φώτη Τακιανού ήταν απογοητευτικοί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Λαύριο (πέτυχαν 8 πόντους σε 15 λεπτά!!!!) γνώρισαν την ήττα με από το Λαύριο.

Ο ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός παίρνοντας καλάθια από τους Κιτσούλη, Μπαλάφα ενώ με τον Σιώπη παίκτη – κλειδί στην 2η περίοδο προηγήθηκε αρχικά με 10 πόντους (26-36) και με το τέλος του ημιχρόνου με 7 πόντους (31-38).

Ωστόσο, ως δια μαγείας, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ εμφανίστηκε αγνώριστος αφού δεν πέτυχε καλάθι για σχεδόν 8 λεπτά με αποτέλεσμα το 37-42 να γίνει 50-44. E, κάπου εκεί τελείωσε το ματς για τον ΟΦΗ που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το Λαύριο για να έρθει η ήττα που τον διατηρεί μέσα στην ζώνη του υποβιβασμού.

Παρ’ όλα αυτά, το ευχάριστο για τον ΟΦΗ είναι ότι ηττήθηκαν Δόξα Λευκάδας, Νίκη Βόλου ενώ πλέον φαίνεται πως θα παλέψει με το Ηράκλειο για την μια θέση στην Α2.

Τα 10λεπτα: 15-15, 31-38, 50-44, 61-49

Μπείτε στο LIVE CENTER του Gentikoule

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook