Παραιτήθηκε από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ο Χρήστος Μιχαλόπουλος

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά το γεγονός ότι επικρατεί απόλυτη σιωπή για τις εκλογές του Ερασιτέχνη, όπως αποκαλύπτει το Gentikoule, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και νυν μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη παραιτήθηκε. Διαβάστε την επιστολή του προς τον Βασίλη Ξημέρη.

Ο Χρήστος Μιχαλόπουλος ήταν στο Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ από τον περσινό Σεπτέμβριο ενώ αποτέλεσε και μέλος της Επιτροπής Μπάσκετ. Με την ημερομηνία των εκλογών του Ερασιτέχνη να πλησιάζει – όπως γράψαμε το μεσημέρι – ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ με επιστολή που έστειλε στις 6 Μαρτίου κάνει γνωστό την παραίτηση του δίχως να… μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Το μόνο που αναφέρει είναι ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαρτίου ενώ κάνει λόγο για “υποκειμενικούς και αντικειμενικούς λόγους”.

Η επιστολή παραίτησης του Χρήστου Μιχαλόπουλου

Αγαπητέ μου πρόεδρε

Δεν δύναμαι για λόγους αντικειμενικούς να παρευρεθώ στην αποψινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Σ. ΟΦΗ. Με την παρούσα επιστολή μου θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την μεγάλη τιμή που μου έκανες να με προτείνεις για την θέση του μέλους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η συμμετοχή στα κοινά και ειδικά η υπηρέτηση της ιδέας με το όνομα Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου από οποιοδήποτε θέση ευθύνης, ή μη, αποτελεί για εμένα πηγή χαράς και δημιουργίας.

Δεν επιθυμώ να είμαι υποψήφιος κατά τις επικείμενες εκλογές του τρέχοντος μηνός, Μαρτίου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. για λόγους αντικειμενικούς αλλά και για λόγους υποκειμενικούς.

Πληροφορήθηκα κ. Πρόεδρε ότι δεν θα είσαι υποψήφιος κατά τις επικείμενες εκλογές για λόγους που ασφαλώς εσύ γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα.

Σαν απλός φίλαθλος αλλά και σαν (πρώην) μέλος του Δ.Σ. ΠΑΕ και ΑΣ ΟΦΗ σου εκφράζω προσωπικά τις ευχαριστίες μου για την προσφορά σου όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείσαι με τα διοικητικά του ΟΦΗ. Η προσφορά σου κατά την γνώμη μου είναι μεγάλη της οποίας η αποτίμηση θα γίνει ασφαλέστερα στο μέλλον.

Αναφορικά με το τμήμα μπάσκετ όπως σου εξέθεσα προφορικά η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και παρακαλώ όπως όλα τα μέλη του Δ.Σ. συνδράμουν οικονομικά και ηθικά την Επιτροπή Μπάσκετ ώστε η ομάδα να τερματίσει με επιτυχία και αξιοπρέπεια τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Σε ότι με αφορά θα είμαι πάντα παρών στην υπηρέτηση της ιδέας που λέγεται ΟΦΗ με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια.

Χρήστος Μιχαλόπουλος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook