ΟΛΗ η πόλη στο “Γεντί Κουλέ” και το Ηράκλειο είπε όχι στο αίτημα του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Παρά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δίνει στις 5.15 το ματς της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, το Ηράκλειο αρνήθηκε το αίτημα για αλλαγή ημέρας αντιπροτείνοντας να γίνει το παιχνίδι στις 4.00! Επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους… την Κυριακή!

Ο ΟΦΗ στις 5.15 δίνει το παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα ενώ στις 5.00 είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι ζωής και θανάτου με το Ηράκλειο.

Η Επιτροπή Μπάσκετ έκανε αίτημα για να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή το μεσημέρι ωστόσο το Ηράκλειο αρνήθηκε (!) παρά το γεγονός ότι όλη η πόλη θα είναι στο “Γεντί Κουλέ” για τον τελικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα! 

Το Ηράκλειο επικαλέστηκε επαγγελματικούς λόγους για την Κυριακή (!!) και για αυτό απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΟΦΗ για να γίνει τότε το παιχνίδι.

Είναι πραγματικά κρίμα για το Ηρακλειώτικο μπάσκετ αφού θεωρείται δεδομένο ότι το γήπεδο θα είναι άδειο αν και έπρεπε να υπάρχουν γεμάτες εξέδρες.

Η ανακοίνωση του Ηράκλειο

Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Ανδρικής ομάδας του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.  αφού μελέτησε με ιδιαίτερη προσοχή το με αριθμό πρωτ. 4192/26-3-2013 έγγραφο του σωματείου σας,  σας εύχεται ολόψυχα πανηγυρική νίκη το Σάββατο στην ομάδα ποδοσφαίρου  της πόλης μας.

Επαγγελματικοί λόγοι προπονητή και παραγόντων της ομάδας μας δεν μας επιτρέπουν να αγωνιστούμε στην προτεινόμενη ημερομηνία.

Θέλοντας όμως να εξυπηρετήσουμε τα μέλη του Δ.Σ. σας και το φίλαθλο κοινό της πόλης μας, προτείνουμε ο αγώνας να διεξαχθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 και ώρα στις 16:00, με την ελπίδα το γήπεδο να γεμίσει από φίλους του αθλήματος.

 

Η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Ανδρικής Ομάδας

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook