Μόνο νίκη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μονόδρομος για τον ΟΦΗ είναι η νίκη στην σημερινή αναμέτρηση με το Ηράκλειο (LIVE 16:00 Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr)  καθώς σε περίπτωση ήττας η ομάδα θα βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στην Β΄Εθνική. Ψάχνουν και το +4 οι “ασπρόμαυροι” που αν τα καταφέρουν μόνο με αυτοκτονία στα τελευταία παιχνίδια θα μπορούν να υποβιβαστούν.

Νίκη ή θάνατος. Παιχνίδι τελικός είναι η σημερινή αναμέτρηση για ΟΦΗ και Ηράκλειο. Οι “ασπρόμαυροι” σε περίπτωση νίκης αποκτούν το πάνω χέρι ενώ αν καταφέρουν να καλύψουν και την διαφορά της ήττας των 3 πόντων του πρώτου αγώνα (97-94)  θα είναι το απόλυτο φαβορί για την παραμονή. Το Ηράκλειο σε περίπτωση νίκης μάλλον “καθαρίζει” την άνοδο αν και έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα καθώς στις εναπομείναντες αγωνιστικές θα πρέπει να κάνει δύο ήττες παραπάνω από τον ΟΦΗ για να πέσει.

Τα πράγματα ουσιαστικά καθαρίζουν απο σήμερα με μία μικρή παράταση να υπάρχει μάλλον μόνο σε περίπτωση που ο ΟΦΗ κερδίσει αλλά δεν καλύψει την διαφορά του πρώτου αγώνα αν και πάλι βάση προγράμματος θα είναι το φαβορί για την παραμονή. Σε τέτοια περίπτωση ο ΟΦΗ θα βρίσκεται μια νίκη μπροστά από το Ηράκλειο ωστόσο σε περίπτωση που κάνει μία ήττα παραπάνω από το Ηράκλειο ως το τέλος της σεζόν θα χάσει την παραμονή στην ισοβαθμία.

Aγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον Φώτη Τακιανό να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook